joi, 13 iunie 2013

DESTINATII TURISTICE. SUGESTII DE CONCEDIU > MONT SAINT-MICHEL

MONT SAINT-MICHEL

Cred eu ca este unul dintre "must"-urile de vizitat!!
Este fascinant, dupa cum probabil se vede si din fotografii!
Din cate am inteles este al doilea simbol si al doilea cel mai vizitat loc al Frantei dupa Turnul Eiffel din Paris!
Mareea este impresionanta!
Din experienta va spun ca, daca vreti sa vizitati pe indelete acest obiectiv turistic, trebuie sa-i dedicati o zi plina! Sunt destule de vazut!

Nu intru in detalii pentru ca internetul este plin de informatii despre acest munte si manastirea lui fortificata! ( pentru o referinta rapida aici aveti link-ul catre Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Mont_Saint-Michel si catre site-ul oficial http://www.ot-montsaintmichel.com/index.htm?lang=en)

Posibilitatile de cazare sunt multe si diverse. Asa ca aveti de unde alege.
Eu am stat doi ani la rand in acelasi loc, undeva la 18 km de Mont Saint-Michel si Saint-Malo!
Este vorba de Le domain du Mont in Roz-sur-Couesnon, o facilitate de cazare relativ noua (parca s-a deschis in 2007) care oferea genul de cazare cu chicineta!! Adica te poti gospodari singur! La cativa kilometri este PONTORSON, un orasel de unde se poate face aprovizionarea.
Nu mai stiu cat costa acum dar la vremea aceea pretul a fost mai mult decat avantajos! Iar conditiile de cazare aproape perfecte. Detalii despre hotel gasiti aici Le domain du Mont

De fapt ideea este ca din acest loc de cazare se pot face excursii de cate o zi catre Mont Saint-Michel, Saint-Malo si alte locatii interesante (de ex. orasul Dinard sau Cap Frehel si Fort La Latte)

Vizitare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentati, comentati, comentati!!